1. boršč - polévka z hovězího vývaru se zelím a červenou řepou
2. vareniky - těsto plněné směsí osmažené cibulky, a brambor
3. vinigret - salát z brambor, červené řepy, mrkve, cibule a fazolí
4. palačinky - variace na klasické téma
5. borovicový koktejl - sirup smíchaný s rozdrcenými jehličkami borovice, džus, zmrzlina (občas i borovicová šiška)
Do degustace se nakonec kromě samotných účastníků zapojili i učitelé a spolužáci, protože jídla se podařilo připravit na dobu přestávky o deváté. Za všechny pochvaly vystačí fakt, že nezůstaly žádné zbytky...jen prázdné talíře a hrnce.
Děkuji všem zúčastněným za poctivě odvedenou práci a vložené úsilí. Určitě se jednalo o příjemnou tečku za dvouletým "kurzem ruštiny" a skutečný jazykový zážitek...
Máte chuť si vyzkoušet ruskou kuchyni? Zkuste třeba následující odkaz:
http://www.labuznik.cz/recept/kuchyne/ruska/
Neexistují vhodná data!
Portál umožňující z jednoho místa využívat různé české a zahraniční zdroje (knihovny, katalogy, databáze, atd).
Telefon
Kancelář + fax:
+420 517 383 119
Ředitel:
+420 517 384 263
Adresa:
Bučovice, Součkova 500
E-mail:
gymbuc@gymbuc.cz
28.06.2019: Úřední hodiny
<< Listopad >> | ||||||
Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Tento web byl vytvořen prostřednictvím phpRS.
šablonu vytvořili: Jan Koudelka, Radek Drozd